fbpx

Защо да участваш

Участвай в ИТ лятна ПРО академия 2018 и бъди пред останалите!

ПРО е интересна и различна лятна академия, в която можеш да направиш нещо реално, нещо добро за теб и за другите. Ще го правиш по приятен и забавен начин, заедно с още готини хора, на уникално и красиво място сред природата.

В ПРО на практика ще учиш и прилагаш ИТ решения, чрез предприемачески подход за разрешаването на реални казуси, дадени от български компании. Те имат нужда от твоята креативност и иновативност, за да намерят конкурентни решения. А ти ще научиш нови неща и ще получиш добри възможности за растеж и развитие.

В академията ще обогатиш своите ИТ умения. Ще усвоиш тънкостите на предприемачеството, за да можеш да реализираш себе си по най-печелившия начин. Също така ще разбереш какво наистина е екип и как трябва да работи за да е продуктивен и ефективен. Всичко това ще се случва по интерактивен и забавен начин с много игри и предизвикателства.

teamwork_it_academy_pro
  • Ще попаднеш в среда от амбициозни млади хора
  • Ще намериш нови приятели
  • Ще получиш менторство от опитни програмисти
  • Ще получиш пряка връзка с представители на реални бизнеси и организации

Търсиш реална и смислена мисия? Искаш да се учиш и да създаваш? Академията ти дава възможност да станеш част от реален екип, който решава реални казуси. Не губи повече време, запиши се сега!